Luovuuden lähteelle -retriitti, kesäkurssi

Lähde rauhoittumaan Tuusulanjärven rantamaisemiin luovuuden lähteille. Tällä kurssilla sinun ei tarvitse olla mitään eikä osata mitään. Tule täydellisen avoimin mielin syventymään omaan parhaaseen itseesi. Sinä riität!

Viiden päivän retriitti pidetään luonnonkauniissa ympäristössä Järvenpäässä, Seurakuntaopiston kampuksella. Luovuuden lähteille -retriitti tarjoaa mahdollisuuden löytää ja vapauttaa omaa sisäistä luovuutta.  Tavoitteena on löytää iloa, voimaa ja itseoivallusta.

Luovuuden lähde -viikkoon sisältyy Tanssin joogaa ja Veda-maalausta

Käytämme tanssin joogaa, Shaktitanssia ja värien voimaa antautuaksemme sisäiselle luovuudelle sekä kokeaksemme kehon ja mielen yhteyttä. Tule energisoitumaan, vahvistumaan, notkistumaan lempeästi ja nauttimaan liikkeen ja maalaamisen vapaudesta levollisen mantramusiikin siivittämänä.

Tutustumme viiteen hienovaraiseen tattvaan, elementtiin, joista muodostuu koko fyysinen maailmamme sekä kokemuksemme tästä maailmasta. Maalauksen keinoin käymme läpi viisi prinsiippiä, jotka auttavat meitä löytämään tien luovuuden lähteelle.

Retriitissä kuunnellaan sisintä ja herätellään luonnollista sisäistä liikettä, joka ilmenee vapaana ulkoisena liikkeenä. Luonnonmukainen vapaasti virtaava liike saa alkunsa viiden elementin tasapainoisesta vuorovaikutuksesta, jonka seurauksena syntyy rentous ja aitous, ilo ja itseilmaisu.

Tanssin jooga pitää sisällään kahdeksan eri vaihetta ja Veda-maalaus seitsemän prinsiippiä, jotka johdelevat lempeästi luovaan sisäiseen hiljaisuuteen.

Opettajat:

• Ulla Mersinli, kundaliinijoogan ja shaktitanssin opettaja, shiatsuterapeutti, univalmentaja ja rentoutusohjaaja
  • Vicky Maaranen, kuvataiteilija, taide- ja Vedic Art opettaja

Ohjelma: Tunnit klo 10 – 16 välillä ma – pe.

Kurssimaksu 350 € sis. yhden ruokailun / päivä.
Majoitus tarvittaessa: 50 €/yö 2 h huoneessa, 62 €/yö 1 h huoneessa sis. aamu- ja iltapalatarpeet.

Aika: 16. -20.7.2018
Koulutuspaikka: Järvenpää