Lyhyen kerronnan koukut -jatkokurssi

Kurssilla opiskelemme lyhytproosaa: novellien, satujen, fantasian, pakinoiden ja kolumnien kirjoittamista sekä teoriassa että kirjoitusharjoituksin. Kurssi on jatkoa marraskuussa 2016 pidetylle peruskurssille. Jatkokurssille voivat osallistua peruskurssilla olleiden lisäksi myös uudet lyhytproosan kirjoittamisesta kiinnostuneet.
Kurssin laajuus: 15 h.

Aika: 25.–26.11.2017
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: vapaa kirjoittaja ja kirjoittamisohjaaja, FM Heino Ylikoski
Kenelle:

Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille - myös vasta-alkajille!

120 € (sis. opetuksen, lounaat ja päiväkahvit). Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sis. majoituksen 2 henkilön huoneessa täysihoidolla).

Ilmoittautuminen:

Puhelimitse p. (06) 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi.

Ilmoittautuminen päättyy: 15.11.2017 23:59

Puhelimitse p. (06) 433 9200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.