Matematiikan abikurssi (pitkä), 15 h

Kurssi on ylioppilaskokeeseen valmentava kurssi. Suurin osa ajasta käytetään vanhojen ylioppilastehtävien laskemiseen. Tärkeimmistä aihealueista käydään yhteisesti lyhyt teoria sekä esimerkkejä, jonka jälkeen opiskelijat laskevat omaan tahtiin aihealuetta. Opettaja kiertää luokassa antaen henkilökohtaisia neuvoja. Kurssilla ei ole pakko edetä muun luokan tahtiin, vaan opiskelija voi keskittyä siihen aihealueeseen, joka vaatii erityistä huomiota. Tehtävien vaikeustaso vaihtelee, joten jokainen löytää tehtävistä omalle tasolleen sopivan. Kurssilla painotutaan niihin tehtävätyyppeihin, jotka ovat viime aikoina olleet ylioppilaskirjoituksissa yleisimpiä. Eniten kurssista hyötyvät arvosanaa A-E tavoittelevat oppilaat, mutta myös L-arvoasanaa yrittävät opiskelijat saavat siitä etua. Kurssille tarvitset mukaan laskimen, MAOL-taulukkokirjan sekä muistiinpanovälineet. Muun materiaalin saat kurssilta.

Aika: 15.-17.3.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Sini Fetula

110 € sisältäen opetuksen, materiaalin ja ohjelman mukaiset ruokailut | 150 € sisältäen opetuksen, materiaalin, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen (2hh) aamupalalla. Yhden hengen huoneesta perimme lisämaksua 20€/yö.

Ilmoittautuminen päättyy: 07.03.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.