Motivoiva haastattelu ihmissuhdetyössä 23.1.-7.3.2018

Tuntuuko, ettet tavoita asiakasta/potilasta? Ihmetteletkö, miksi haastateltava ei vastaa? Mietitkö miksi haastateltava ei kiinnostu oman elämänsä kohentamisesta?

Vihdoinkin! Seurakuntaopiston Pieksämäen kampuksella järjestetään Motivoiva haastattelu ihmissuhdetyössä -koulutus.

Motivoivan haastattelun koulutukseen osallistuminen:

• harjaannuttaa sinut kohtaamaan haastateltavasi samalla puolella pöytää
  • antaa rohkeutta ottaa vaikeitakin asioita puheeksi
  • helpottaa työtäsi, sillä haastateltava tekee päätökset. Itse voit keskittyä tukemaan häntä tavoitteissaan.
  • auttaa ymmärtämään ja oivaltamaan moniammatillisessa koulutusryhmässä omaa ja toisten työtä.

Koulutus järjestetään Pieksämäellä seuraavasti:

• I Ennakkotehtävä
  • II 23.-24.1.2018 ensimmäinen tapaaminen
  • III Haastatteluvälitehtävä
  • IV 7.3.2018 toinen tapaaminen.

Menetelmän oppiminen edellyttää kaikkiin koulutuspäiviin osallistumista.

Tulosta esite

Aika: 23.1.-7.3.2018
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Seurakuntaopisto, Pieksämäen kampus
Kenelle:

Terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan asiakkaidensa oman motivaation löytämiseksi ja tukemiseksi.

Osallistumismaksu on 180 euroa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella. Koulutukseen otetaan 18 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Ilmoittautuminen päättyy: 22.12.2017 16:00

Leena Paasikannas, kouluttaja, p. 040 580 1015, leena.paasikannas@seurakuntaopisto.fi