Kohtaatko aggressiivisia tai muita ongelmallisia tilanteita muistisairaiden ihmisten kanssa?

Tule saamaan näkökulmia ja keinoja haasteellisten tilanteiden ratkaisemiseen. Päivä tarjoaa tiedon lisäksi mahdollisuuden yhdessä kouluttajien ja ryhmän kanssa löytää ratkaisuja oman työn kysymyksiin.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhoidon ammattilaisille, jotka työskentelevät iäkkäiden ihmisten kanssa ja ovat kiinnostuneita kehittämään ratkaisutaitojaan muistityössä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeen lähettää esimerkkejä haasteellisista tilanteista, joihin toivot ratkaisua (vapaaehtoinen). Lähetetyt esimerkit käsitellään koulutuspäivän aikana.

Aika: 29.3.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Ulla Eloniemi-Sulkava, dosentti, erikoissairaanhoitaja, AmiaAkatemia (Amialife Oy), Raimo Sulkava, professori, neurologi, geriatri, AmiaAkatemia (Amialife Oy)
Ohjelma:

180€ sisältäen opetuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut

Ilmoittautuminen päättyy: 13.03.2019 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.