Musiikki on rytmiikkaa

Ajankohtaiskoulutus, 1 op
3 lähiopiskelupäivää

Rytmiikka on liikettä, loruilua, laulua, soittoa, luovuutta; kokonaisvaltaista musiikin kokemista moniaistillisesti.

Aika: 24.-26.4.2018
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee rytmiikan mahdollisuudet sekä erilaisia musiikillisia menetelmiä soittamisessa, liikkumisessa ja laulamisessa. Hän osaa soveltaa erilaisia musiikin elementtejä eri-ikäisten kanssa.

Sisältö:

Musiikkia kokonaisvaltaisesti ja monin eri tavoin. Pienten rytmi- ja säestyssoitinten soittaminen (esim. ksylofonit, erilaiset rummut) rytmiikka ja musiikin soveltaminen monenlaisen materiaalin kanssa (esim. Lasten virsi ja Kirkkomuskari). Toisena kouluttajana Elisa Seppänen.

Kenelle:

Kanttorit, muskareiden ohjaajat, varhaiskasvatuksen työntekijät

240 € + ateriapaketti n. 75 €, majoituspaketti n. 120 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta 12 € / majoitusvuorokausi

Ilmoittautuminen päättyy: 23.03.2018 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry