Naisten päivät – Kiitoksesta voimaa

Tervetuloa mukaan Seurakuntaopiston ja Parempi avioliitto ry:n järjestämään tapahtumaan Lapualle.
Viikonloppumme alkaa lauantaina 27.10.2018 klo 10.00 ilmoittautumisella ja majoittumisella. Klo 11 on lounas ja klo 11.45 tervetulotoivotuksella alkava luento. Viikonloppu päättyy sunnuntaina 28.10.2018 loppujuhlaan ja klo 12 alkavaan lounaaseen.

Viikonloppu koostuu Kristiina Tanhua-Laihon luennoista, ryhmäkeskustelusta, laulu- ja rukoustilaisuudesta, henkilökohtaisista todistuksista sekä Raamatun sanasta.

Kristiina on tamperelainen kouluttaja ja muusikko. Hän on säveltänyt lauluja suoraan raamatun jakeisiin. Hän opettaa meille lauantaina ylistyksestä Raamatun ja käytännön pohjalta. Sunnuntaina aamuluennolla hän puhuu ylistämisen ja kiittämisen vaikutuksesta kristityn identiteettiin.

Ohjelmassa on myös:

• ylistystä ja rukousta
  • esirukouspalvelua
  • saunomista
  • mahdollisuus kohtaamisiin, virkistymiseen, ulkoiluun ja lepäämiseen

Varaa viikonloppu itsellesi. Jos sinulla on lapsia, järjestäthän lastenhoidon niin, että voit olla levosta käsin. Ohjelma edellyttää kokoaikaista osallistumista. Rukoile hoidon järjestymistä. Jääthän vielä kotiin, jos olet sylilapsen äiti ja tule ensi vuonna vain itseäsi varten. Kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevat naiset ovat tervetulleita, vaikka olemme Parempi avioliitto ry:n tilaisuudessa.

Aika: 27.-28.10.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

Hinta opistolla yöpyville 140 € sisältäen ohjelman, ruokailut ja majoituksen liinavaatteiden ja pyyhkeiden kera. Lisäyön hinta on 45€/hlö/yö (2hh) sisältäen ilta- ja aamupalan, jos haluat tulla Lapualle jo perjantaina. Majoitus on opiston pihapiirissä sijaitsevissa 2 hengen huoneissa, ja se on oppilaitostasoa. Yksityishuoneen lisähinta on 20€/yö. Muualla yöpyville hinta on 110 € sisältäen ohjelman ja ruokailut. Erityisruokavalion lisämaksu 10€/hlö (laktoositon, gluteeniton ja kalaton ei aiheuta lisämaksua).

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sähköinen lomake, jolla pääset valitsemaan majoitusvaihtoehdon ja huonetoverin sekä kertomaan mahdolliset ruoka-aineallergiat. Samalla tilaat laskun joko sähköpostiosoitteeseesi tai tulostat sen. Vahvistus ilmoittautumisesta sekä tilaamasi lasku tulevat antamaasi sähköpostiin. Laskuun tulee automaattisesti maksuaikaa 2 viikkoa, mutta sen ei tarvitse olla maksettuna kuin viimeistään 20.10.2018 ja joka tapauksessa ennen seminaarin alkua.

Osallistujat saavat tervetuloakirjeen ja tarkemman ohjelman sekä ajo-ohjeen opistolle hyvissä ajoin joko kirje- tai sähköpostina.
Huomaathan, että Lapua sijaitsee kätevästi pääradan varrella, joten junallakin pääsee helposti perille. Opisto sijaitsee vain n. 1 km päässä rautatieasemalta.
Uskomme, että saamme kokea Taivaan Isän hellää huolenpitoa, Pyhän Hengen läsnäoloa ja vahvistua toistemme seurassa. Uskaltaudu mukaan sellaisena kuin olet, ihan omana itsenäsi.
Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen päättyy: 19.10.2018 15:00

Naisten päivät, Lapua

Anita Keski-Hirvi p. 050 0764132 ohjelman ja Pirkko Korpinen p. 040 7256802
ilmoittautumisen ja laskujen osalta.

Petra Hanhimäki p. 040 4810796 tai sähköposti petra.hanhimaki@seurakuntaopisto.fi