Omaishoitajien ja läheisten Digi kuuluu kaikille -kurssi 21.9. – 14.10.2020 / Pieksämäki

Omaishoitaja tai läheinen! Tule maksuttomaan ja mukavaan koulutukseen hankkimaan taitoja tai kertamaamaan digitaitojen perusteita.

Syksyllä Pieksämäellä alkavan koulutuksen kokonaiskesto on 24 tuntia. Koulutukseen sisältyy kahdeksan kolmen tunnin (à 45 min) kokoontumista maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16. Ensimmäinen kerta on maanantaina 21.9.2020.

Parhaan hyödyn saat, jos tulet oman laitteen kanssa, mutta käyttöön saa halutessaan myös oppilaitoksen laitteen.

SISÄLTÖ:

Koulutuksessa perehdytään digitaalisten sisältöjen ja välineiden perusasioihin ja palveluiden käyttöönottoon. Käydään yhdessä läpi erilaiset laitteet, kuten tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet. Tutustutaan sähköpostin ja www-sivujen käyttöön ja palveluihin omakannasta verkkopankkiin. Sisältöä voidaan tarkentaa osallistujien toiveiden mukaisesti.

Koulutuksen tarjoaa Seurakuntaopisto yhteistyössä Pieksämäen Omaishoitajat ry:n kanssa.

Hinta: Koulutus on maksuton

Jos tarvitset sijaishoitoa hoidettavalle, ota yhteyttä omaishoidon palveluohjaaja Mervi
Ylöseen p. 044 588 3317. Pieksämäen kaupunki järjestää sijaishoitoa koulutuksen ajaksi.

Ilmoittautuminen:
Seurakuntaopisto / Opintotoimisto, p. 040 350 9150 tai
opintotoimisto.pieksamaki@seurakuntaopisto.fi tai alhaalle avautuvan linkin kautta.

TULOSTA ESITE

Aika: 21.9. - 14.10.2020
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Seurakuntaopisto, Pieksämäen kampus, Huvilakatu 31, Luokka C at