Orff I, II ja III 2. – 7.6.2020 / Järvenpää

Musiikkipedagogiikan koulutusohjelma Orff on kolmena eri vuonna jaksolta toiselle etenevä ja syvenevä monipuolisen musiikkikasvatuksen kurssikokonaisuus, jonka opinnot vastaavat 20 opintopistettä. Kursseille osallistuminen ei edellytä aikaisempia opintoja eikä sisällä testejä.

III-kurssin jälkeen järjestetään kokoava lopputyöseminaari (vuonna 2020 1.-2.6.2020). Koko koulutusohjelman läpivieminen vie kurssilaisilta neljä vuotta.

Koulutusohjelma on tarkoitettu varhaiskasvatuksen opettajille, luokanopettajille, musiikinopettajille sekä kaikille muille musiikkia työssään käyttäville ja opiskelijoille.

Opetuskielenä suomi ja englanti (tarvittaessa saatavilla on tulkkausapua suomeksi).

Opettajina kurssilla ovat mm. Soili Perkiö, Christa Coogan, Elisa Seppänen, Markku Kaikkonen, Mikko Seppänen, Tero Pajunen ja Taavi Lehtonen

Osallistumismaksut 2020:

Normaali: 599 € A-majoitus (2HH) B-majoitus (2HH) 529 €
JaSeSoi ry:n jäsen: 550 € A-majoitus (2HH) B-majoitus (2HH) 480 €
Opiskelijat: 480 € A-majoitus (2HH) B-majoitus (2HH) 410 €

Lisätietoja kurssista ja JaSeSoista: www.jasesoi.com

Kurssiin sisältöön liittyvät asiat: juuli.kammonen@jasesoi.com
Kansainväliset asiat: elina.simes@jasesoi.com
Majoitukseen liittyvät asiat: gitta.nyyssonen@kirkkopalvelut.fi
Laskutukseen yms. käytännön asioihin liittyvät asiat: opintotoimisto@seurakuntaopisto.fi

Orff-Courses I, II, III

JaSeSoi’s courses are based on Guidelines for Music and Movement Education, extended studies in Orff-Schulwerk Finland.

The main element in the course is to support the pedagogical growth of every participant. The training offers practical and extensive ideas on teaching of music and movement, based on the Orff-Schulwerk pedagogy, and promotes the versatile development of one’s pedagogical and musical skills.

You can participate in the course starting from “Orff one”. Progression in the programme is based on the spiral principle, meaning that different areas are covered several times through various processes. One’s own experience is the starting point, followed by more in-depth applications. You can start from “Orff one” even though you are an experienced Orff pedagogue.

Certifications

The music and movement education programme Orff I, II and III is equivalent to 20 ECTS credits (one credit in the European Credit Transfer and Accumulation System, or ECTS, is equivalent to 26 hours of study). JaSeSoi can not give university credits.

Participants completing Orff III will get a certification. Orff I and Orff II students will also receive a certificate acknowledging participation and number of course hours. After the Orff I and Orff II courses there will be assignments so that participants may try out in their own contexts what they have learned in the course. Orff III includes a teaching practicum, making a video and a written work.

Teachers: Soili Perkiö, Christa Coogan, Elisa Seppänen, Markku Kaikkonen, Mikko Seppänen, Tero Pajunen and Taavi Lehtonen

Prices:
Normal price: 599 € A-majoitus(2HH) B-majoitus (2HH) 529
Member of JaSeSoi ry: 550 € A-majoitus(2HH) B-majoitus (2HH) 480 €
Students: 480 € A-majoitus(2HH) B-majoitus (2HH) 410 €

More information: www.jasesoi.com

elina.simes@jasesoi.com

Information about accomondation: gitta.nyyssonen@kirkkopalvelut.fi
Information about the invoice, the payments and other practical things: opintotoimisto@seurakuntaopisto.fi

Aika: 2. - 7.6.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää