Pääsiäismunien koristelua vahabatiikki-tekniikalla

Seurakuntaopiston Lapuan kristillisen opiston kampuksen järjestämällä kurssilla koristellaan pääsiäismunia vahabatiikki-menetelmällä.
Viikonlopun aikana tutustutaan erilaisiin tekniikoihin: hesseniläiseen nuppineulamaalaukseen, sorbialaiseen sulkatekniikkaan ja ukrainalaiseen pisanka-kuviointiin. Samalla tutustutaan pääsiäisen viettoon ja pääsiäismunien symboliikkaan.

Kurssille tarvitaan mukaan: Rulla talouspaperia, tyhjä kananmunakenno, pullo etikkaa, lyijykyniä ja nuppineuloja. Kaikki muut materiaalit ja tarvikkeet sisältyvät kurssin hintaan.

Kohderyhmä: Kurssi sopii kaikille munien koristelusta kiinnostuneille.

Kurssin laajuus: 15 h

Aika: 5.–7.4.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Satu Latvaniemi
Ohjelma:

110 € (sis. opetuksen, kurssimateriaalia ja -tarvikkeita ja ohjelmaan merkityt ruokailut). Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen 2 henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen päättyy: 21.03.2019 15:00

puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.