PERHEKURSSI

Kurssin tavoitteena on perheiden toiminnallinen yhdessäolo sekä virikkeiden tarjoaminen arkipäivän voimavaraksi.

Toimintaa ja aktiviteetteja

• liikunnan ilo
  • yhdessä tekeminen
  • hyvä ruoka

Kurssi on tarkoitettu perheille, mutta perhemuodolla tai osallistumiskokoonpanolla ei ole väliä. Perheen voi muodostaa myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa, mutta vastuu lapsesta on hänen kanssaan tulevalla aikuisella.

Aika: 24.–27.7.2017
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

Kurssimaksut (4 vrk, sisältäen täysihoidon): aikuiset ja yli 13-vuotiaat lapset 120€ | lapset 5–12-vuotiaat 80€ | lapset 0–4-vuotiaat ilmaiseksi

Ilmoittautuminen päättyy: 21.06.2017 16:00

Puhelimitse (06) 433 9200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.