Perhekurssi

Seurakuntaopiston Lapuan kristillisen opiston kampuksella järjestetään perinteeksi muodostunut perhekurssi. Kurssin tavoitteena on perheiden toiminnallinen yhdessäolo sekä virikkeiden tarjoaminen arkipäivän voimavaraksi.

Toimintaa ja aktiviteetteja

• liikunnan ilo
  • yhdessä tekeminen
  • hyvä ruoka

Kurssi on tarkoitettu perheille, mutta perhemuodolla tai osallistumiskokoonpanolla ei ole väliä. Perheen voi muodostaa myös isovanhemmat lastenlastensa kanssa, mutta vastuu lapsesta on hänen kanssaan tulevalla aikuisella.

Aika: 23.-26.7.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus

Aikuiset ja lapset yli 12 vuotta 160€ | lapset 4-11 vuotta 80€ | lapset alle 4 vuotta 0€ sisältäen kurssin ohjelman, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä majoituksen 2 hengen huoneessa (1 hengen huoneesta peritään lisämaksu).

Ilmoittautuminen päättyy: 13.06.2018 15:00

p. 06 4339 200 tai sähköpostilla opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä, ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.