Psalmien kirja eläväksi 10.–12.11.2021

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä

Elävöitetään yhdessä psalmeja eri-ikäisten ja erilaisten ryhmien kanssa käytettäviksi. Psalmeja lähestytään musiikin ja kuvataiteen keinoin sekä rakennetaan niiden ympärille toiminnallisia kokonaisuuksia kerronnan ja liikkeen kautta.

Aika: 10.–12.11.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa erilaisia tapoja käyttää psalmeja eri-ikäisten kanssa sekä hyödyntää musiikkia ja toiminnallisia elementtejä monipuolisesti Raamatun tekstien kanssa.

Sisältö:

mm.
– psalmeihin tutustuminen ja niiden työstäminen erilaisiksi kokonaisuuksiksi monenlaisten ryhmien kanssa käytettäväksi
– psalmit laulaen ja soittaen
– draamalliset työskentelyt
– kerronnan erilaiset keinot
– kehollisuus psalmitekstien äärellä

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Ateriapaketti 35 €, majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 122 €/2 hh tai 152 €/1 hh

Ilmoittautuminen päättyy: 08.10.2021 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus