Psalmien kirja eläväksi

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä

Musiikillisten, toiminnallisten ja kerronnallisten elementtien yhdistämistä psalmeihin ja niiden rikkaaseen sisältöön. Elävöitämme psalmeja mm. laulun ja soiton, kuvan, kerronnan ja liikkeen avulla toiminnallisiksi kokonaisuuksiksi eri-ikäisten ja erilaisten ryhmien kanssa käytettäviksi.

Aika: 28.-30.8.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa erilaisia tapoja käyttää psalmeja eri-ikäisten kanssa. Hän osaa hyödyntää musiikkia ja toiminnallisia elementtejä monipuolisesti Raamatun tekstien kanssa.

Sisältö:

Psalmit monin tavoin: laulettuna, kertomuksina, kuvina, liikkeenä, äänimaisemana, lattiakuvana, rukouksena

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 € + ateriapaketti n. 75 € ja majoituspaketti n. 120 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi.

Ilmoittautuminen päättyy: 31.07.2019 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori Kirkko ry.
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi