Puhallinmusiikkiviikko Järvenpäässä 2019

Tulossa 8. – 14.7.2019

Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksen runsaaseen musiikkikoulutustarjontaan saadaan kesäksi 2019 uutuutena Puhallinmusiikkiviikko.

Puhallinmusiikkiviikko on uusi puhallinkurssi hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kurssi on suunnattu erityisesti nuorille soittajille ja soveltuu hyvin myös esimerkiksi koko perheen yhteiseksi viikoksi.

Puhallinmusiikkiviikon opettajina toimivat kokeneet puhallinopettajat. Päiväohjelmaan kuuluu soittotuntien ja orkesteriharjoitusten lisäksi ohjattua vapaa-ajan toimintaa sekä improvisaatio- ja sävellyspajoja.

Tervetuloa Puhallinmusiikkiviikolle Seurakuntaopistolle! Tarjoamme viihtyisät tilat kauniissa, vehmaassa puistoympäristössä Tuusulanjärven rannalla, perinteikkään Ainolan naapurissa

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot maaliskuusta alkaen tällä sivulla.

Tulosta ennakkoesite

Aika: 8. - 14.7.2019