Pyhäkoulu, mitä kuuluu? 27.–28.8.2021

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Miltä pyhäkoulu näyttää työntekijöiden, pyhäkoulun ohjaajien, lasten ja perheiden näkökulmista? Tule pohtimaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kesken mikä on pyhäkoulun tulevaisuus. Mikä on minun paikkani pyhäkoulussa? Voiko pyhäkoulu toimia verkossa?

Aika: 27.–28.8.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee pyhäkouluun liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä ja osaa ottaa huomioon ja hyödyntää niitä suunnitellessaan ja toteuttaessaan pyhäkoulutoimintaa.

Kenelle:

Lastenohjaajat, muut, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat

Koko aika 180 €, yksi päivä 90 € . Ateriat; koko aika 22 €, yksi päivä 11 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 61 €/2 hh tai 81 €/1 hh

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen päättyy: 15.06.2021 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus
Tiedustelut: Satu Reinikainen, p. 040 701 9713, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja
Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@lastenjanuortenkeskus.fi

Perjantai-iltapäivän ohjelma on suunnattu erityisesti seurakuntien pyhäkoulutyöstä vastaaville työntekijöille. Lauantaiksi kutsutaan mukaan pyhäkoulunohjaajia ja muita lapsi- ja perheryhmissä vapaaehtoisina ohjaajina toimivia. Lauantain ohjelma on suunniteltu vastaamaan vapaaehtoisten ja työntekijöiden yhteisen työn tarpeita.