Pyhäkoulusymposium – Pyhän äärellä luonnossa

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Pyhäkoulusymposium on paikka kohdata ja oppia uutta, jakaa kokemuksia ja innostua ajankohtaisista teemoista yhdessä muiden pyhäkouluihmisten kanssa. Tässä Pyhäkoulusymposiumissa viivytään pyhän äärellä luonnossa ja nostetaan esille kestävän kehityksen, ekoteologian ja luonnonrauhan arvoja.

Aika: 7.-8.9.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa rakentaa yhdessä lasten ja perheiden kanssa pyhän äärellä viipyvää ja kohtaamista vahvistavaa pyhäkoulutoimintaa.

Sisältö:

Mm. luonnonrauha, ekoteologia, kierrätys, ulkoilupyhäkoulut, luontopyhäkoulut, pienet pyhiinvaellukset luonnossa

Kenelle:

Lastenohjaajat, muut, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat

180 € + ateriapaketti n. 50 € ja majoituspaketti n. 60 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi.

Ilmoittautuminen päättyy: 20.08.2019 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori Kirkko ry.
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi