Pyhäkoulutsemppi Rauhan asialla

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
1 lähiopiskelupäivä

Pyhäkouluihmisten yhteinen viikonloppu, jossa uuden oppiminen, kokemusten jakaminen ja ajankohtaiset teemat innostavat mukaan niin pyhäkoulutyöstä vastaavat työntekijät kuin pyhäkoulujen eri-ikäiset ohjaajatkin. Symposiumissa liitytään kirkon valtakunnalliseen rauhan teemaan ja sovitetaan erilaisten ihmisten harteille Rauhan viittaa.

Aika: 27.-28.10.2018
Paikka: Partaharju
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee yhdessä ajattelemisen taitoja, jotka rakentavat rauhaa ja sopivat osaksi pyhäkoulutoimintaa.

Sisältö:

Rauhan teemaa tarkastellaan mm. sovittamalla Rauhan viittaa erilaisten ihmisten harteille ja kuulemalla, miten eri-ikäiset ihmiset ovat rauhan asialla sekä tutkimalla Raamattua ja rauhaa. Pyhäkoulusymposium sisältää asiantuntijaluentojen, pyhäkoulukarusellin ja Rauhan messun ohella paljon erilaisia kohtaamisen hetkiä toisten pyhäkouluihmisten kanssa.

Kenelle:

Varhaiskasvatuksen työntekijät, nuorisotyöntekijät, papit, muut

180 € + ateriapaketti ja majoitus 90 €/2 hh tai 115 €/1 hh

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen päättyy: 27.09.2018 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Hanna Pukkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@nuorikirkko.fi