Pyhät tanssit ja liike

Ajankohtaiskoulutus, 1 op
2 lähiopiskelupäivää

Pyhät tanssit ovat kehorukousta; liikettä mietiskelyssä ja rukouksessa. Pyhä tanssi ohjaa yhteyteen Jumalan ja toisten ihmisten kanssa, ja sitä voi toteuttaa monella tavalla eri ikäisten kanssa.

Aika: 15.-16.5.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee pyhän tanssin metodina. Hän osaa ohjata erilaisia ryhmiä kehorukoukseen liikkeen ja kokonaisvaltaisuuden avulla.

Sisältö:

Pyhän tanssin perusteet; pyhän tanssin soveltaminen erilaisen musiikillisen materiaalin kanssa kuten virsikirja, Lasten virsi ja muu musiikki; liikkeen käyttö ja mahdollisuudet jumalanpalveluselämässä; kehollisuuden merkitys ihmisen kokemusmaailmassa; kokonaisvaltaisuus eri ikäisten kanssa

Kenelle:

Kanttorit, papit, varhaiskasvatuksen työntekijät, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät

180 € + ateriapaketti noin 30 €, majoituspaketti noin 45 € (2 hh sis. aamu- ja iltapalan)

Ilmoittautuminen päättyy: 13.04.2018 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto