Pyhiä ja pahoja – ihmisiä Raamatussa I-II

Täydentävä koulutus, 2 op
2+2 lähiopiskelupäivää, luentoja ja toiminnallisia menetelmiä sekä Raamatun sisältöön liittyviä tehtäviä

Sukellus Raamatun maailmaan. Kahden lähiopetusjakson koulutuksessa tutustutaan siihen, millaista oli Raamatun henkilöiden elämä. Raamatun henkilöihin tutustumalla saadaan eväitä työn ja oman elämän kysymyksiin ja haasteisiin.

Aika: 24.-25.4.2018 (PERUTTU) ja 6.-7.11.2018
Koulutuspaikka: Jaakkima (Ruokolahti)
Paikka: Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee Raamatun henkilöitä sekä heidän elämäntapojaan ja elinympäristöään. Hän osaa soveltaa Raamatun henkilöihin ja sanomaan liittyvää osaamistaan työssään.

Sisältö:

Koulutus sisältää Raamatun sisältöön perustuvia kirjallisia tehtäviä. Koulutuksessa käytetään erilaisia toiminnallisia menetelmiä Raamatun tutkimiseen. Ensimmäisellä jaksolla tutustumme 3 Vanhan Testamentin henkilöön ja toisella jaksolla 3 Uuden testamentin henkilöön. Osallistuja voi halutessaan osallistua joko vain yhteen tai molempiin jaksoon.

Kouluttaja: Pastori Erja Kalpio ja pastori Ritva Jarva
Kenelle:

Kasvatuksen työntekijät, Raamattua työssään käyttävät työntekijät ja muut kiinnostuneet

195 €/jakso + täysihoito (120 € /2 hh, 144€ / 1hh)

Ilmoittautuminen päättyy: 05.10.2018 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto