Pysäkki – hengellisen elämän päivät 28.3.2020 SIIRRETTY 24.10.2020

Pysäkki-tapahtuma on siirretty lokakuulle. Pahoittelemme tästä aiheutuvia hankaluuksia ja mielipahaa. 24.10. pyrimme toteuttamaan tapahtuman alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta ohjelmaan saattaa tulla muutoksia. Osallistujille lähetetään sähköposti.
Terveisin Pysäkki-työryhmä Simo Jouhi, Kati Pirttimaa, Mika KT Pajunen, Marjaana Kanerva ja Terhi Paananen.

Ajankohtaiskoulutus 0,25 op

Pysäkkipäivät on tarkoitettu kaikille hengellisestä elämästä kiinnostuneille, niin kirkon työntekijöille kuin seurakuntalaisille. Päivien ohjelmassa on työpajoja, raamattutunteja, hengellistä ohjausta, virikepuheita, rukousta ja messuja.

Aika: 24.10.2020
Paikka: Lohjan kirkko ja seurakuntatalo
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee ja omaksuu erilaisia hengellisen elämän hoitamiseen liittyviä mahdollisuuksia.

Ohjelma:

Tutustu ohjelmaan: Pysäkkipäivät

60 €, sis. ohjelman ja ruokailut. Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 40 €. (Mahdollisen ennakkotapahtuman hinta 10 €)

Järjestäjät: Kirkkohallitus – Jumalanpalvelus ja yhteiskunta, Seurakuntaopisto Agricola, Espoon hiippakunta, Hiljaisuuden ystävät ja Lohjan seurakunta
Tiedustelut: Terhi Paananen, terhi.paananen@evl.fi, p. 050 301 9268