Rakennamme joulua 27.-29.4.2020

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä ja kirjallisuutta

Kirkkovuoden juhlat toistuvat joka vuosi. Mistä löydämme uutta niiden toteuttamiseen? Tässä koulutuksessa vietetään adventin aikaa ja joulua jo huhtikuussa! Aloitetaan valmistelut ajoissa, jotta voit poimia parhaat ideat sovellettaviksi seurakunnassasi.

Aika: 27.-29.4.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa suunnitella ja toteuttaa monipuolista adventin ja jouluajan toimintaa sekä jumalanpalveluselämää lasten ja perheiden kanssa. Hän tuntee jouluun valmistautumisen ja vieton teologisia merkityksiä ja osaa soveltaa niitä lapsilähtöisesti.

Sisältö:

Kirkkovuoteen liittyminen kodeissa ja seurakunnan toiminnassa, adventin ja joulunajan teologia, ilmiölähtöisyys viestinnän ja toiminnan suunnittelun tukena, lasten ja perheiden jumalanpalveluselämä, yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen ja koulujen kanssa

Kenelle:

Lastenohjaajat, papit, kanttorit, varhaiskasvatuksen ohjaajat, nuorisotyönohjaajat

240 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 27.03.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi tai Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi