Retkikurssi Tallinnaan 2019

Aika: 27.-31.5.2019
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Tavoitteet:

Kurssin tavoitteena on harjoitella matkustamiseen liittyviä taitoja ja saada uusia rikastuttavia kokemuksia sekä tutustua vieraaseen kulttuuriin erilaisissa retkikohteissa (sekä Tallinnan kaupungissa että lähiympäristössä). Kurssin osallistujilla on mahdollisuus osallistua retkikohteiden valintaan. Retkeen sisältyy päivän matka Lahemmaan kansallispuistoon/ Sagadin metsämuseoon kartanoineen sekä matkan varrella sijaitseviin pieniin rannikkokyliin ja merimaisemaan.

Sisältö:

27.5. klo 9.00 – 14.00 Kurssin aloitus Seurakuntaopistolla Pieksämäellä. Päivä sisältää tutustumista ja yhteistä matkan suunnittelua. Käydään läpi matkustamiseen liittyviä asioita esim. pakkaamista sekä laivalla ja vieraassa kaupungissa toimimista. Tutustutaan matkaohjelmaan ja tuleviin matkakohteisiin netin välityksellä.

28.5. klo 6.00 lähtö Pieksämäeltä Seurakuntaopiston pihasta

29.5. Tutustumista Tallinnaan, ostoksia ja mahdollisuus tutustua yhdessä valittuihin kulttuuri – ja nähtävyyskohteisiin (esim. Teletorn, erilaiset museot, kasvitieteellinen puutarha, Karnaluksin tekstiilitukku jne.). Pystymme myös eriyttämään opiskelijoita pienempiin ryhmiin kiinnostuksen mukaan.

30.5. Päiväretki Tallinnan ulkopuolelle

31.5. n. klo 21.00 paluu Pieksämäelle. Viimeisiä tuliaisostoksia sekä laivalla buffet – ateriointi seisovassa pöydässä.

315 euroa. Sisältää matkat bussissa ja laivalla, hotelliasumisen, aamiaiset hotellissa sekä buffet-ateriointi laivalla tulomatkalla. (Omaa rahaa muihin aterioihin ja pääsymaksuihin n. 80€)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen päättyy: 30.04.2019 00:00