ROHKEASTI IHMINEN. Pysäkki – hengellisen elämän päivät.

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

Pysäkki-päivät järjestetään nyt neljättä kertaa. Pysäkki on edelleen tarkoitettu kaikille, joita kiinnostavat hengellisen elämän kysymykset. Jotkut meistä ovat etsijöitä, jotkut ovat löytäneet hengellisen polun jota kulkea. Kaikki mahtuvat joukkoon.

Aika: 24.–25.3.2018 (prekonferenssi 23.3.2018)
Paikka: Agricolan kirkko, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja saa tietoa ja virikkeitä hengellisen elämän hoitamiseen.

Sisältö:

Pysäkki tarjoaa yhteyttä, virkistystä, eväitä, kuuntelua, messua ja rukousta ekumeenisessa hengessä.

Kenelle:

Tapahtumaan kutsutaan kaikkia: seurakuntalaisia, luottamushenkilöitä ja työntekijöitä. Pysäkki sopii myös ammatilliseksi ajankohtaiskoulutukseksi hengellisten asioiden parissa työskenteleville.

Yksi päivä 40 €, koko viikonloppu 70 €. Perjantain prekonferenssi 30 €, sis. ruuan ja ohjelman. Opiskelijat (päätoimiset) puoleen hintaan. Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen. Majoitus ja ruokailut eivät sisälly tapahtuman hintaan vaan osallistujat huolehtivat niistä itse.

Ilmoittautuminen:

Huom! joihinkin kanaviin osallistujien määrässä on yläraja. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomaa ilmoittautuessasi, että tiedot rekisteröityvät vasta, kun painat VAHVISTA -painiketta. Sen jälkeen avautuu ns. vahvistussivu, jonka voit avata ja tulostaa itsellesi. Siitä näkyvät esim. tekemäsi kanavavalinnat. Samat tiedot tulevat sinulle sähköpostilla.

Jos et saa sähköpostiisi vahvistusviestiä muutaman tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi, ilmoittautumisesi ei ole rekisteröitynyt. Siinä tapauksessa ota yhteyttä Arja Kunnalaan p. 050 3525 723 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@evl.fi.

Ilmoittautuminen päättyy: 28.02.2018 16:00

Lisätietoja ja ohjelma:

Henri Järvinen, Helsingin seurakunnat, henri.jarvinen@evl.fi, p. 050 3559294
Terhi Paananen, Kirkkohallitus / KJY, terhi.paananen@evl.fi, p. 050 3019268

Pari viikkoa ennen tapahtumaa saat sähköpostilla lisätietoja ohjelmasta ja muista käytännön asioista. Tapahtumassa jaetaan vinkkejä hyvistä lounaspaikoista Agricolan kirkon lähistöllä.

Järjestäjät:  Kirkkohallitus, Seurakuntaopisto/Agricola, Hiljaisuuden ystävät, Kirkko Helsingissä, Helsingin Anglikaaninen seurakunta, Helsingin tuomiokirkkoseurakunta/Agricolan kirkko, Tuomasmessu