Ruokatrendejä, vinkkejä ja jaksamista keittiöön

Ajankohtaispäivät seurakuntien emännille, keittiö- ja leirikeskustyöntekijöille

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

Aika: 3.-4.10.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa työssään uusia raaka-aineita ja reseptejä sekä ymmärtää ihmissuhteiden ja hyvän vuorovaikutuksen ja työssä jaksamisen merkityksen.

Sisältö:

Uudet ruoanvalmistuksen raaka-aineet ja reseptit; yhteistyön ja vuorovaikutuksen kehittäminen; mahdollisuudet vaikuttaa omaan työssä jaksamiseen.

Kenelle:

Seurakuntien, järjestöjen ja kansanopistojen keittiö- ja leirikeskustyöntekijät ja muut kiinnostuneet

Ohjelma:
Osallistumismaksu:

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 200 € + ateriapaketti 30 €, majoituspaketti 2 hh 45 €

Ilmoittautuminen päättyy: 03.09.2018 16:00
Lisätietoja:

Järjestäjä: Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Petra Hanhimäki, petra.hanhimaki@seurakuntaopisto.fi, p. 040 4810 796 ja Tytti Pietilä, tytti.pietila@seurakuntaopisto.fi, p. 0400 874 514