Ruusuja ja risuja nykymenolle – Kantaaottavan kirjoittamisen kurssi

Ilmoittautumisaikaa jatkettu perjantaihin 16.11. asti!

Kurssilla keskitymme kirjoittamaan nykyajan ilmiöistä, esimerkiksi siitä, miten sujuu yhteisten asioiden hoitaminen nykyisin. Tekstejä tuotetaan myös sitä silmällä pitäen, että niitä voitaisiin myöhemmin julkaista lehdissä. Kurssin laajuus 15 h.

Aika: 24.–25.11.2018
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: vapaa kirjoittaja ja kirjoittamisohjaaja, FM Heino Ylikoski
Kenelle:

Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille, myös vasta-alkajille.

Ohjelma:

120 € (sis. opetuksen, lounaat ja päiväkahvit). Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen 2 henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen päättyy: 16.11.2018 15:00

Lisätiedot: puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.