Rytmi & Liike -kehorytmiikan ja kehomusiikin kurssi 2019

Rhythm & Movement Weekend Finland 2019
16.8.2019-18.8.2019 / 16-18 August 2019

Please, see the info link in English below!

Rytmi & Liike -kehorytmiikan ja kehomusiikin kurssi tuo Seurakuntaopiston Järvenpään kampukselle kansainvälisiä huippukouluttajia, kirkkaimpana tähtenään kehorytmiikan ja kehomusiikin huippunimi Keith Terry (USA). Kurssin tuottavat yhteistyössä Seurakuntaopisto ja Pekka Saarikorpi Rytmi & Liike.

Kurssin kouluttajina toimivat Keith Terry (USA), Martina Jordan (Ruotsi) ja Pekka Saarikorpi (Suomi). Keith Terry on kouluttaja, jota on kauan odotettu Suomeen ja Seurakuntaopistolla on nyt kunnia saada hänet viikonlopun pääkouluttajakseen jakamaan osaamistaan ja intohimoaan kehomusiikin ja -rytmiikan saralla.

Martina Jordan, tunnustettu kansainvälinen dalcrozerytmiikkakouluttaja, saapuu nyt ensimmäistä kertaa kouluttajana Suomeen.

Pekka Saarikorpi on suomalainen uuden sukupolven kouluttaja, joka on 15 vuoden ajan kouluttanut Rytmi & Liike -konseptillaan pedagogeja, muusikoita, tanssijoita ja näyttelijöitä ympäri Suomea.

Viikonloppukurssi käsittää kaksi päivää (la-su) lähiopetusta klo 10-17. Rytmi & Liike -viikonloppu alkaa kuitenkin jo perjantai-iltana (16.8.) Meet & Greet -tapaamisella ja yhteisellä Keith Terryn vetämällä illanvietolla. Silloin on luvassa yhdessäoloa, esityksiä ja Terryn ohjaamat jamit sekä rantasauna ja illallinen Tuusulanjärven rannalla.

Lauantain ja sunnuntain workshopeissa pääkouluttajana toimii Keith Terry. Molempina päivinä on mahdollisuus myös Martina Jordanin ja Pekka Saarikorven workshop-opetukseen. Pyrimme rakentamaan workshop-sisällöt niin, että jokaiselle osallistujalle löytyy sopivaa sisältöä koko kurssipäivien ajaksi. Kartoitamme lähtötason ja taustan ilmoittautumiskaavakkeessa, jotta osaamme luoda jokaiselle sopivan ”polun”. Kurssimaksu pitää sisällään kaiken opetuksen ja illanviettomahdollisuuden perjantaina ja lauantaina.

Kurssille osallistuminen on mahdollista kotoa käsin (pääkaupunkiseudulla asuvat). Seurakuntaopistolta saa edullista hotellitason majoitusta sekä ruokailupaketit. Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita itselleen sopivan kokonaisuuden (kurssi / kurssi+ruokailut / kurssi+majoitus+ruokailut). Ruokailut pitävät sisällään pe: päivällinen (meet&greet-tapahtumassa), la: lounas, kahvi ja päivällinen, su: lounas, kahvi ja päivällinen. Majoituspaketti pitää sisällään
aamiaisen ja iltapalan.

Kurssimaksu

• Pelkän kurssin early bird -hinta on 160 euroa (31.3.2019 saakka). 1.4. lähtien kurssimaksu on 185 euroa. Kurssille on rajallinen määrä paikkoja, joten varaathan omasi ajoissa!
  • Kurssimaksu ruokapaketilla: (kurssi+lounas, kahvi, päivällinen kurssipäiviltä) 220 euroa (31.3. asti) tai 245 euroa (1.4. lähtien)
  • Opetus täysihoidolla: (kurssi+majoitus 2hh+ruokailut, sis. ruokapaketin lisäksi aamu- ja iltapalat) 350 euroa (31.3. asti) ja 375 euroa (1.4. lähtien).

Keith Terry:
Keith Terry on kiertänyt maailmaa kouluttaen ja esiintyen jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Keithin kehittämä Rhythm blocks -konsepti on saavuttanut suuren suosion maailmalla ja on yksi keskeinen metodi myös suomalaisessa musiikkikasvatuksessa. Keith on myös kehittänyt body music -konseptiaan ja on kouluttanut pedagogeja, muusikoita ja tanssijoita ympäri maailman. Keith on julkaissut lukuisia kehomusiikkiteoksia ja dvd-julkaisuja. Viimeisimpänä kehorytmiikkaoppaan
matemaattisia taitoja opettaville opettajille.

Martina Jordan:
Martina Jordan on tällä hetkellä Ruotsin kysytyimpiä Dalcroze-rytmiikka (Eurytmiikka) -kouluttajia. Hän opettaa Tukholman kuninkaallisessa korkeakoulussa rytmiikkaa ja kiertää kouluttamassa ympäri Eurooppaa. Martinan pehmeä lähestyminen liikkeen ja rytmiikan vuorovaikutukseen on mukaansatempaavaa. Rytmi & Liike viikonloppu on ainutlaatuinen tilaisuus kokea Keith Terryn lisäksi myös Martina Jordan!

Pekka Saarikorpi:
Pekka Saarikorpi on tämän päivän kysytyimpiä suomalaisia nuoren polven rytmiikkakouluttajia. Hän kouluttaa säännöllisesti pedagogeja, muusikoita, tanssijoita ja näyttelijöitä ympäri Suomea ja kouluttaa Rytmi & Liike -konseptillaan mm. Taideyliopistossa sekä Metropolia ja Karelia ammattikorkeakouluissa. Hän on myös opettanut rytmiikkaa erityisopiskelijoille yli kymmenen vuoden ajan. Pekka käyttää kehorytmiikkaa myös taiteellisessa työssään hän on sooloprojektillaan Pekka Saarikorpi Lento tehnyt yhteistyötä mm. Carl Knif Companyn, Pori Dance Companyn, Carolina Moralesin ja Wusheng Companyn kanssa.

Kurssiesite / Information in English_2019

Tapahtumasivu / Event´s facebook-page:

Aika: 16. - 18.08.2019
Koulutuspaikka: Järvenpää