Seminaari: Lasten ja nuorten neuropsykiatriset oireet ja häiriöt arjen haasteissa 3.10.2020 / Lapua

Ajankohta: 3.10.2020 klo 9.30 – 16

Kouluttaja: Annukka Ilvola, ammatillinen erityisopettaja ja aistiohjaaja

Osallistumismaksu: 30 € (sisältää lounaan)

Sisältö:
Lasten ja nuorten nepsy-vaikeudet näyttäytyvät arjessa usein muutoksiin sopeutumisessa, siirtymätilanteissa, sosiaalisen vuorovaikutuksen tilanteissa, kielellisessä ja ei-kielellisessä viestinnässä, tunteiden säätelyssä ja oman toiminnan ohjauksessa.

Nepsy-henkilöiden kanssa toimivat ovat tottuneet usein käytöksen, syömisen, oppimisen, nukkumisen ja motoriikan haasteisiin, joita arki tuo mukanaan, sekä mielialavaihteluihin, ahdistus/pakko-oireisiin sekä aistiherkkyyksiin.

Seminaari avaa perustietoa nepsyistä, arjen luomista haasteista ja keinoista, joilla olemista saataisiin helpotettua.

Kenelle: Kasvatus- ja ohjausalan henkilöstö, sosiaali- ja terveysalan henkilöstö, yhdistykset, järjestöt, opiskelijat, vanhemmat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen: Koulutus on täynnä.

Tiedustelut:  Marianne Nikkari, 044 7566020
marianne.nikkari@seurakuntaopisto.fi tai