Seurakuntien keittiöhenkilöstön koulutuspäivät 3.-4.10.2017

Keittiöhenkilöstön koulutuspäivät tarjoavat tietoja, taitoja, tunnetta sekä ennen kaikkea virkistystä arjen työhön ja jaksamiseen.

Koulutuspäivillä on luvassa monenlaista ohjelmaa aina asiantuntijaluennoista mielenkiintoisiin, elämyksellisiin hetkiin.

Koulutuksen laajuus 0,5 op

Aika: 3.-4.10.2017
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Sisältö:

Syksyn 2017 kurssin sisältö:

• omavalvonta
  • suomalaisten ravitsemus ja ravitsemus eri ikäryhmissä
  • sisäinen yrittäjyys seurakuntatyössä
  • keittiön ylläpito- ja perussiivous
  • omasta kunnosta huolehtiminen, niska-hartia jumppa
  • työhyvinvointi ja omat keinot tukea työssäjaksamista
  • mindfulness-harjoite
  • kriisit
  • mukavaa iltaohjelmaa.
Ohjelma:

Koulutuspäivien suunnittelijana toimii Elina Uusitalo. Tarkemman ohjelman saat kurssikutsun mukana.

200 € (sis. opetus, lounaat, päiväkahvit ja ti päivällinen) + 45e/yö (2h-huoneessa täysihoito; sisältäen lisäksi ti iltapalan ja ke aamiaisen)

Ilmoittautuminen päättyy: 08.09.2017 16:00

Puhelimitse p. (06) 433 9200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi perua maksutta 8.9.2017 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun.