Sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutus

Turvakorttikoulutus (Soster) on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville henkilöille. Se antaa työntekijälle valmiudet onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn ja oikeaan toimintaan onnettomuustilanteissa. Koulutus on kestoltaan yhden työpäivän (noin 8 tuntia) mittainen ja kurssin läpäisseet saavat Soster-turvakortin, joka on voimassa viisi (5) vuotta.

Sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutuksen hintaan sisältyy kurssimateriaali ja korttimaksu. Opiskelijaravintola Viikunassa voi aterioida omakustanteisesti.

Aika: 27.3.2019 klo 8.30-16.00
Koulutuspaikka: Pieksämäki
Paikka: Seurakuntaopisto, Pieksämäen kampus, auditorio, rakennus C
Sisältö:

Koulutuksen sisältöjä ovat mm. tulipalojen torjunta, alkusammutusteoria, vaarallisen henkilön kohtaaminen ja hätäensiaputoimet.

Osallistumismaksu on 124 euroa sisältäen alv. 24 %

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen päättyy: 20.03.2019 16:00

Eija Liukkonen, palvelupäällikkö, eija.liukkonen@seurakuntaopisto.fi, p. 040 351 0567