Sosiaalinen media ja seurakuntatyö

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

“Sain koulutuksesta paljon konkreettista tietoa, intoa ja yhteyksiä työhöni! Heti ensimmäiseksi työpaikalleni palattuani perustin meillekin oman sometiimin!“

Aika: 15.–16.10.2018
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja osaa kehittää työyhteisönsä toimintatapoja sosiaalisessa mediassa.

Sisältö:

Tuoreita esimerkkejä kirkon ja seurakuntien työstä sosiaalisessa mediassa. Some-työn johtaminen, osallistava toimintakulttuuri, pop up -toiminta, some-tiimin perustaminen, tapausesimerkit ja ryhmätyöt.

Kenelle:

Papit, kanttorit, diakonit, viestintätehtävissä toimivat, nuorisotyönohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 200 €. Muut 220 €. Lisäksi ateriapaketti noin 50 € ja majoituspaketti noin 60 € (2 hh). Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 12 € / majoitusvuorokausi (huoneita on rajoitetusti).

Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella Wilma-järjestelmän kautta

Ilmoittautuessasi saat linkin Facebook-ryhmään, jossa pääset vaikuttamaan koulutuksen sisältöön ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy: 14.09.2018 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto
Tiedustelut: Karoliina Nivari, karoliina.nivari@kirkkopalvelut.fi, p. 040 556 1179