Sukututkimuksen jatkokurssi

Sukututkimuksen jatkokurssilla käsitellään lähinnä kirkonkirjojen ulkopuolisia lähteitä. Kurssi sopii niin pidemmälle ehtineille kuin aloittelijoille. Tarkoituksena on antaa osallistujalle monipuoliset eväät sukutietojen laventamiseen pelkistä vuosiluvuista henkilön elämänvaiheisiin. Koulutuksen laajuus 10 h.

Tutustumme mm. seuraaviin lähteisiin:
* Tuomiokirjat
* SAY
* Läänintilit
* Sotilasrullat
* Ylioppilasmatrikkeli
* Merimiehet
* Autonomian ajan sotilaat
* Nimenmuutokset
* Kuolleeksi julistetut
* Sukututkimusohjelmat
* Tietojen julkaiseminen netissä/kirjana

Aika: 26.–27.4.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Kouluttaja: Juha Vuorela
Kenelle:

Kurssi sopii kaikille sukututkimuksesta kiinnostuneille

Ohjelma:

Perjantai 26.4.

16.00          Ilmoittautuminen opintotoimistoon, päivällinen
16.45          Kurssin aloitus
19.30          Päivän päätös
Iltapala majoittuville

Lauantai 27.4.

8.00            Aamupala majoittuville
9.00            Opetusta
11.30          Lounas
12.15          Opetusta
13.45          Kahvi ja makeaa
14.15          Opetusta
15.45          Päivän päätös

95€ (sis. koulutuksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut). Kampuksella on myös mahdollista yöpyä hintaan 45€/yö (sisältäen majoituksen 2 henkilön huoneessa sekä aamu- ja iltapalan, yhden henkilön huoneesta veloitamme lisämaksua 20€/yö).

Ilmoittautuminen päättyy: 04.04.2019 15:00

puh. 06 4339 200 tai sähköpostilla: opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua kuluitta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.
  • 7-13 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista, myös sairastapauksissa, perimme toimistokuluja 50 € sekä muut mahdolliset kulut.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutusta tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun ja muut mahdolliset kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa perimme 50 € toimistokuluja ja muut mahdolliset kulut.
  • Esteen sattuessa toinen henkilö voi puolestasi osallistua koulutuspäivään, jolloin peruutusmaksua ei peritä.