Suzuki-pianonsoiton opettajien kurssi 28.-30.7.2020 / Järvenpää

TEACHER TRAINING ON SUZUKI PIANO 28 JULY- 30 JULY 2020

(English below)

Kurssi järjestetään Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella kansainvälisen Suzukikurssin yhteydessä 28.7.-30.7.2020.

Kouluttajina: Maarit Honkanen, Ruth Miura (USA) ja Kristinn Örn Kristinsson (Islanti).

Kurssi sisältää kolmen päivän aikana kouluttajien luentoja, paneelikeskusteluja, perehtymistä Suzuki-ohjelmiston pitkäjänteiseen tasolta toiselle etenevään musiikillisten ja teknisten kykyjen kehittämiseen, yhdessä soittamista, soittotunteja ja opetusharjoittelua. Mahdollisuus opettajankoulutuksen tasosuorituksen tekemiseen pe 2.8.

Opettajien kurssille voivat osallistua sekä tällä hetkellä aktiivisesti koulutuksessa opiskelevat että Suzuki-opettajat, jotka haluavat saada omaan työhönsä uusia ideoita ja tulla kertaamaan.

Opettajankoulutus tapahtuu iltakurssina klo 16-20, observointi ja opetusharjoittelu klo 9-16

KURSSIHINTA
Kurssihinta (sis. 15 h ohjausta kolmen päivän aikana sekä rajattoman observointimahdollisuuden) 300 eur.

RUOKAILUT
Ruokailut ei-majoittuville (sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset) 80€/3pv. Mahdollisuus ostaa ruoat myös erikseen paikan päällä.

MAJOITUS
Majoitus 2 hh huoneessa. 50€/hlö/vrk. 1 hh saatavuutta kysyttävä erikseen. Majoittuville täysihoidon ruokailut sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset sekä ilta- ja aamupalat hintaan 100€.

Lisäinfoa kurssista: honkanen.maarit@gmail.com tai pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi
Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/suzukisummercourse/

In English:
Teacher training on Suzuki piano pedagogy (both Independent Teacher Training Course and CPD continuous professional development course for Suzuki pianists) will be held in Seurakuntaopisto Institute in Järvenpää, Southern Finland on 30 July to 1 August. International Suzuki trainers will give teacher training from Tuesday to Thursday at 4pm – 8pm. Observation will be possible during the children´s Suzuki course in everyday at 9 am – 4 pm. Teacher training includes lectures, panel discussions, group lessons, individual lessons and training. Possibility to do Teacher training exams on 2 August.

Teacher training course is open for all participants studying actively Suzuki pedagogy or newcomers interested in Suzuki pedagogy. Also available for Suzuki teachers who want to get new ideas for their work and come back to review and develop own skills.

Teacher trainers in 2019:
Kristinn Örn Kristinsson (Iceland)
Ruth Miura (USA)
Maarit Honkanen (Finland)

COURSE FEE
(incl. 15h of tuition + observation during three course days) 300 euros.

MEALS
Meal package for teacher trainees 80 euros/ 3 days (incl. lunch, coffee and dinner)
Full board package for three days (if using accommodation) 100 euros/3 days (incl. meal package +breakfast and evening snacks).
Possibility to buy meals also separately.

ACCOMMODATION:
Accommodation in double room: 50 eur/day.
Accommodation in single room: 65 eur/day (ask for availability).
Full board for three days 100 euros.

More info: honkanen.maarit@gmail.com and pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi
Follow us on Facebook: https://web.facebook.com/suzukisummercourse/

Aika: 28. - 31.7.2020