Suzuki-musiikkikurssi 2019

SUZUKI-SOITTAJIEN KESÄKURSSI 30.7.-2.8.2019
JÄRVENPÄÄ SUZUKI SUMMER COURSE 30 JULY – 2 AUGUST 2018

Please, see the info link in English below!

Tuusulanjärven avoin musiikkikoulu ja Seurakuntaopiston Järvenpään kampus järjestävät kesäkurssin soitonharrastajille (lapset ja nuoret) Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella.

Samaan aikaan järjestetään rinnakkaiset kurssit sekä suzuki-soittajille että tavanomaisella metodilla opiskeleville soittajille. Pianonsoittajien on mahdollista ilmoittautua myös islantilaisen huippupedagogin, Kristinn Örn Kristinssonin tai yhdysvaltalais-espanjalaisen Ruth Miuran suzuki-pianonsoiton mestarikursseille. Kristinnin opetuskieli on englanti. Ruth opettaa myös suomeksi.

Kurssisoittimet: Piano, viulu, huilu kitara ja sello.
Suzuki-kurssilla opetusta annetaan huilun, pianon, sellon ja viulun soittajille.

KURSSISISÄLTÖ:
Neljän päivän kesäkurssi toteutetaan monitaiteisena päiväleirinä, jossa jokaisella kurssilaisella on päivittäin oma soittotunti, ryhmätunti, säestystunti tai nelikätiset (kamarimusiikkitunti), kuvataidetunti, rytmiikkatunti ja lounaskonsertti. Kurssimaksu pitää sisällään lounaan ja välipalan.

Kurssille voivat osallistua kaiken tasoiset ja ikäiset lapset ja nuoret. Kurssi on myös oiva paikka aloittaa soittoharrastus. Alle kouluikäiset voivat aloittaa 15 minuutin soittotunnein. Kurssipäivien opetus tapahtuu jokaisena päivänä klo 9-16 välillä. Päivät pitävät sisällään myös paljon vapaa-aikaa, jota voi viettää mm. Seurakuntaopiston kampusalueen ulkoilumaastoissa tai pelaillen ja piirrellen sisätiloissa.

Pääkaupunkiseudulla asuvien kurssilaisten on mahdollista yöpyä kotona, mutta kauempaa tulevat voivat yöpyä Järvenpään Seurakuntaopistolla, joka tarjoaa edullista majoitusta upeassa kulttuurimiljöössä Tuusulanjärven rannalla. Kurssihinnat määräytyvät päivittäisen soittotunnin pituuden mukaan. Kurssimaksuun sisältyy päivittäin oma soittotunti, ryhmätunti, säestystunti tai nelikätiset (kamarimusiikkitunti), kuvataidetunti, rytmiikkatunti ja lounaskonsertti.

Kurssimaksu pitää sisällään lounaan ja välipalan.

Kurssihinnat:
Alle 12-vuotiaat:
(Hinnat sis. lounas ja välipala puoleen hintaan)

15 min. päivittäinen soittotunti 150 eur (vain alle kouluikäisille)
20 min. päivittäinen soittotunti 180 eur
30 min. päivittäinen soittotunti 200 eur
45 min. päivittäinen soittotunti 250 eur

Suzuki-pianon mestarikurssitunnit 30 min/pv (sopivat kaikenikäisille) 250 eur

Yli 12-vuotiaat:
(Hinnat sis. lounas ja välipala täydellä hinnalla)

30 min. päivittäinen soittotunti 230 eur
45 min. päivittäinen soittotunti 280 eur
Suzuki-pianon mestarikurssitunnit, 30 min/pv 280 eur

RUOKAILUT:
Kurssimaksu pitää sisällään päivittäisen lounaan ja välipalan jokaiselle kurssilaiselle. Aikuiset voivat ostaa lounaan ja välipalan erikseen ravintolasta. Majoittujille kuuluu lisäksi täysihoito (aamiainen, päivällinen ja iltapala).

MAJOITUS
Seurakuntaopistolla on tarjota hotellitason majoitusta täysihoidolla.

Alaikäinen opiskelija voi majoittua kurssin aikana vain huoltajan seurassa. Lisäpatja saatavissa huoneeseen, jolloin maksu liinavaatteiden käytöstä on 20€ kurssin ajan. Alaikäisen vanhemman täysihoito ja majoittuminen sisältää aamupalat, lounaat, kahvit, päivälliset ja iltapalat: 282 €

Alle 12 vuotiaan täysihoito sisältäen aamupalat, päivälliset ja iltapalat (lounaat ja välipalat sisältyvät jo kurssimaksun hintaan): 34 €. Majoitus vanhemman kanssa samassa huoneessa patjalla 20 € (liinavaatemaksu).

Yli 12 vuotiaan täysihoito sisältäen aamupalat, päivälliset ja iltapalat (lounaat ja välipalat sisältyvät jo kurssimaksun hintaan): 68 €. Majoitus vanhemman kanssa samassa huoneessa patjalla 20 € (liinavaatemaksu).

Majoitustilojen yhteydessä on käytössä yhteiset keittiötilat.

MESTARIKURSSI-INFO:
Kansainvälisinä suzukipianokouluttajina toimivat huippupedagogit, Kristinn Örn Kristinsson (Islanti) ja Ruth Miura (USA/Espanja). Kristinnin opetuskieli on englanti. Ruth on kouluttanut suomalaisia Suzuki-pianisteja jo useamman vuosikymmenen ajan ja hän opettaa myös suomeksi. Ruthin tunneille voivat ilmoittautua myös aivan pikkupianistit. Huomaa, että kansainvälisten kouluttajien pianotunneille on rajoitetusti paikkoja tarjolla. Mestarikurssi pitää sisällään 30 minuutin päivittäisen soittotunnin ja ryhmätunnin sekä kaiken muun suzuki-kurssille yhteisen ohjelman. Lue tarkempi kuvaus Kristinn Örn Kristinssonista ja Ruth Miurasta sivun lopusta avautuvasta kurssikuvauksesta.

Opettajat:

PIANO
Kristinn Örn Kristinnson (Islanti) mestarikurssi
Ruth Miura (USA/Espanja) mestarikurssi
Maarit Honkanen
Kaisa Saarikorpi
VIULU
Joanna Cydejko-Luja
Kirsi Ruotsala
HUILU
Pauliina Hauta-aho
SELLO
Anja Maja (vahvistuu myöhemmin)
KITARA (kitarassa ei suzuki-opetusta)
Uwe Florath
KUVAAMATAITO
Susanna Poukka
RYTMIIKKA
Pekka Saarikorpi
Tarkemmat kuvaukset mestarikurssin opettajista löytyvät sivun lopusta.

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/suzukisummercourse/
Lisätietoja: pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi