Syvemmälle kirkkotilaan lisätyn todellisuuden avulla

Kirkkotila on suunniteltu välittämään kristinuskon sanomaa. Se voi parhaimmillaan toimia uteliaisuutta ruokkivana ja moniaistisena oppimisympäristönä. Tätä oppimisympäristöä voidaan edelleen laajentaa ja monipuolistaa erilaisten teknologisten välineiden avulla. Esimerkiksi lisätyn todellisuuden teknologian avulla kirkkotilaan voidaan lisätä tietoa alttaritaulusta tai soiva esimerkki urkumusiikista. Koulutus tarjoaa tutkimusperustaisen pedagogisen mallin kirkkotilan hyödyntämiseen kasvatustyössä sekä ideoita mm. lisätyn todellisuuden teknologian hyödyntämiseen lasten, nuorten ja aikuisten parissa.

Aika: 23.-24.4.2018
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto
Tavoitteet:

Osallistuja
– osaa suunnitella pedagogisesti mielekkään oppimiskokonaisuuden kirkkotilassa.
– tuntee lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia seurakunnan työssä ja osaa hyödyntää maksuttomia sovelluksia, joiden avulla kirkkotilaan on mahdollista luoda monipuolisia sisältöjä kuten ääntä, videoita ja kuvia.

Kenelle:

Kasvatuksen työntekijät sekä lisätyn todellisuuden hyödyntämisestä kirkon työssä kiinnostuneet

Koulutus on osallistujalle maksuton. Ateriapaketti n. 50 €. Majoituspaketti n. 60 € (2 hh). Lisämaksu 1 hengen huoneesta 12 € / vrk. (Ateriapaketti on kokonaisuus, joka sisältää ohjelmassa mainitut ateriat ilman aamu- ja iltapaloja. Majoituspaketin hintaan kuuluu majoitus kahden hengen huoneessa sekä aamu- ja iltapalat.)

Ilmoittautuminen päättyy: 08.04.2018 16:00

Tiedustelut: Essi Ikonen p. 044 745 8752, essi.ikonen@seurakuntaopisto.fi