Taasko tätä! Kohtaamistyön tunteet 4.11.2020 maksuton webinaari

WEBINAARI ON TÄYNNÄ.

Tutustu ammatilliseen täydennyskoulutukseen (12 osp) Tunnetaidot voimavaraksi kohtaamistyön ammattilaisille


Tule kuulemaan napakkaan webinaariin tunteiden vaikutuksesta kohtaamistyössä ja siitä, miten voit ammattilaisena vaikuttaa tunneilmapiirin ja yhteistyön sujuvuuteen.

Kohtaamistyössä olemme monenlaisten tunteiden äärellä niin asiakkaan kuin itsemme kanssa. Tuomme mukanamme tunnehistoriamme ja sen, miten meitä on aiemmin kohdattu.

Kyse on paljon enemmästä kuin ongelmasta, jonka äärellä olemme. Ymmärtämällä tunteita, niiden kohtaamisen ja tunnekokemusten vaikutuksia, löydämme itsestämme lisää myötätuntoa, yhteistyötä ja sujuvuutta kohtaamisiin.

Tulosta esite

Aika: 4.11.2020 klo 18-19.30
Paikka: webinaari
Sisältö:

Webinaari on alustus tammikuussa 2021 alkavalle ”Tunnetaidot voimavaraksi kohtaamistyön ammattilaisille” 12 op.

Kevään kestävä koulutus, joka toteutetaan kokemuksellisena online-koulutuksena ja verkossa, antaa osallistujalle tukea ja varmuutta omaan ammattitaitoon erilaisissa tunnetilanteissa asiakkaiden tai ohjattavan kanssa. Koulutuksessa isossa osassa on ammattilaisen omat tunteet, itsensä tukeminen ja työssäjaksamisen lisääntyminen. Koulutuksesta saa Kohtaamistyön tuntija -osaamismerkin.

Webinaari ja koulutus soveltuvat erityisesti sinulle, joka teet työtä sosiaali- ja terveysalalla, kuntoutusterapiassa, kuraattorina, tuki- ja ohjaustehtävissä, varhaiskasvatuksessa, opetustyössä, valmennuksessa tai kouluttajana.

Lue lisää koulutuksesta Tunnetaidot voimavaraksi kohtaamistyön ammattilaisille

Kouluttaja: Tunnetaitokouluttajat Anne-Mari Jääskinen ja Inkeri Meriluoto, Tunne ja Taida Oy
Osallistumismaksu:

Maksuton