Toimistotyön monialaistuminen ja yhteistyön lisääntyminen 24.-25.9.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Kipa, Kirjuri, aluekeskusrekisterit, hautarekisteri – kaikki kirkon yhteisiä hankkeita. Työtä tehdään entistä enemmän yhdessä, yhteisillä ohjelmilla ja suuremmissa yksiköissä. Tule mukaan jakamaan kokemuksia, näkemyksiä ja visioita siitä, mihin ollaan menossa. Koulutus tukee tulevan ennakointia ja omien käytäntöjen kehittämistä.

Aika: 24.-25.9.2020
Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa kirkon hallinnon ajankohtaiset hankkeet sekä kirkon toimintaan vaikuttavat kehityslinjat.

Kenelle:

Kirkkoherranviraston työntekijät, talouden ja hallinnon työntekijät

250 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta kukin osallistuja vastaa itse. Original Sokos Hotel Alexandrasta on varattu huonekiintiö tunnuksella ”KITO”. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta p. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi. Viimeinen varauspäivä on 23.8.2020. Kiintiöhuonevarauksia ei voi tehdä internetin kautta.

Ilmoittautuminen päättyy: 24.08.2020 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry
Tiedustelut: Sami Lahtiluoma, p. 040 592 2197, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi

Original Sokos hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Tutustu:
Työyhteisövalmentaja, tietokirjailija Helka Pirisen podcastsarja Suplassa ja artikkeli Mediuutissa, Moniammatillisesta työstä sotella, sama asia kaikissa yrityksissä. Enemmän yli rajojen työskentelyä.
Helka Pirinen ohjelmassa perjantaina ”Osaamisen kehittäminen yhden alan asiantuntijuudesta kohti moniosaamista”