Toimistotyön monialaistuminen ja yhteistyön lisääntyminen 24.-25.9.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Kipa, Kirjuri, aluekeskusrekisterit, hautarekisteri – kaikki kirkon yhteisiä hankkeita. Työtä tehdään entistä enemmän yhdessä, yhteisillä ohjelmilla ja suuremmissa yksiköissä. Tule mukaan jakamaan kokemuksia, näkemyksiä ja visioita siitä, mihin ollaan menossa. Koulutus tukee tulevan ennakointia ja omien käytäntöjen kehittämistä.

Aika: 24.-25.9.2020
Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa kirkon hallinnon ajankohtaiset hankkeet sekä kirkon toimintaan vaikuttavat kehityslinjat.

Kenelle:

Kirkkoherranviraston työntekijät, talouden ja hallinnon työntekijät

250 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut ateriat. Majoituksesta kukin osallistuja vastaa itse.

Ilmoittautuminen päättyy: 24.08.2020 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Kirkon Toimistohenkilöstö KiTo ry
Tiedustelut: Sami Lahtiluoma, p. 040 592 2197, sami.lahtiluoma@kirkkopalvelut.fi

Original Sokos hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä