Suzuki-pianonsoiton opettajien kesäkurssi

SUZUKI-PIANONSOITON OPETTAJIEN KURSSI 30.7.-1.8.2019
TEACHER TRAINING ON SUZUKI PIANO 30 JULY- 1 AUGUST 2019

Please, see the info link in English below!

Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella kansainvälisen Suzukikurssin yhteydessä on nyt myös oma kurssi opettajille.

Kouluttajina: Maarit Honkanen, Ruth Miura (USA) ja Kristinn Örn Kristinsson (Islanti).

Kurssi sisältää kolmen päivän aikana kouluttajien luentoja, paneelikeskusteluja, perehtymistä Suzuki-ohjelmiston pitkäjänteiseen tasolta toiselle etenevään musiikillisten ja teknisten kykyjen kehittämiseen, yhdessä soittamista, soittotunteja ja opetusharjoittelua.

Mahdollisuus opettajankoulutuksen tasosuorituksen tekemiseen pe 2.8.

Opettajien kurssille voivat osallistua sekä tällä hetkellä aktiivisesti koulutuksessa opiskelevat että Suzuki-opettajat, jotka haluavat saada omaan työhönsä uusia ideoita ja tulla kertaamaan.

KURSSIHINTA
Kurssihinta (sis. 15 h ohjausta kolmen päivän aikana sekä rajattoman observointimahdollisuuden) 300 eur.

RUOKAILUT
Ruokailut ei-majoittuville (sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset) 80€/3pv. Mahdollisuus ostaa ruoat myös erikseen paikan päällä.

MAJOITUS
Majoitus 2 hh huoneessa. 50€/hlö/vrk. 1 hh saatavuutta kysyttävä erikseen. Majoittuville täysihoidon ruokailut sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset sekä ilta- ja aamupalat hintaan 100€.

Lisäinfoa kurssista: honkanen.maarit@gmail.com tai pekka.saarikorpi@avoinmusiikkikoulu.fi

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/suzukisummercourse/

Katso lisää: avoinmusiikkikoulu.fi