Tunne, hoivaa ja rakasta itseäsi

Täydentävä koulutus, 1 op

Miten tapa toimia vaikuttaa yhteisissä vuorovaikutustilanteissa? Voiko mokata niin, ettei harmita? Koulutuksessa opitaan tunnistamaan oman sosiaalisen kanssakäymisen lähtökohtia, löytämään vapautta ja iloa ”mokaamisesta” sekä vahvistamaan omaa spiritualiteettia.

Aika: 8.-9.10.2019
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Tavoitteet:

Osallistuja tunnistaa oman vuorovaikutustapansa vaikutuksia sosiaalisessa kanssakäymisessä.

Sisältö:

Koulutuksessa ovat välineinä draama, yksilötehtävät ja yhteinen toiminta. Koulutus sisältää sekä itsenäistä työskentelyä että yhteistä työskentelyä koko ryhmän/pienryhmän kanssa.

Kenelle:

Diakonit ja diakonissat, hautaustoimen ja puutarhatyöntekijät, kanttorit, keittiötoimen työntekijät, kiinteistötoimen työntekijät, kirkkoherranviraston työntekijät, kirkonpalvelutyö (suntiot ja vahtimestarit), lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, talouden ja hallinnon työntekijät, varhaiskasvatuksen ohjaajat, viestintätehtävissä toimivat

140 € + ateriat 40 € (ei sis. aamu- ja iltapalaa). Majoituspaketti 45 € / hlö / yö, 2hh (sis. aamu- ja iltapalan).

Ilmoittautuminen päättyy: 09.09.2019 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto
Tiedustelut – sisältö: Helena Kallio, helena.kallio@seurakuntaopisto.fi
Tiedustelut – käytännön järjestelyt: Petra Hanhimäki, petra.hanhimaki@seurakuntaopisto.fi