Tuu mukaan -tukihenkilökoulutus

ETSIMME VAPAAEHTOISIA TUKIHENKILÖITÄ, JUURI SINUA TARVITAAN!

Olisitko sinä valmis lähtemään mukaan vapaaehtoiseen tukihenkilötoimintaan, nuorten maahanmuuttajien tueksi ja avuksi?

Tukihenkilötoiminnassa voit olla aikuisen mallina nuorelle, jolla ei ole omaisia eikä läheisiä Suomessa. Toiminnan avulla nuori saa kipeästi tarvitsemaansa tukea arkeen.

Tukihenkilönä voit olla
– keskustelukumppani
– kaveri vapaa-ajan toiminnoissa ja harrasteissa
– apuna ohjaamassa nuorta itsenäistymään
– vahvistamassa nuoren suomen kielen oppimista
– neuvomassa arjen eri tilanteissa
– ja paljon muuta

Saat arvokasta kokemusta eri kulttuurista tulevan nuoren kanssa toimimisesta, uusia kokemuksia ja elämyksiä sekä pääset tutustumaan uusiin ihmisiin.

Järjestämme Ruokolahdella tukihenkilökoulutuksen, johon olet tervetullut mukaan. Koulutuksessa saat tietoa vapaaehtoistyöstä, tukihenkilötoiminnasta ja monikulttuurisuudesta. Tapaat myös Jaakkimassa kesäkurssilla olevia nuoria maahanmuuttajia ja heidän koulutettuja tukihenkilöitään.

Koulutus järjestetään Seurakuntaopisto Jaakkiman kampuksella, Opistontie 21, 56100 RUOKOLAHTI. Koulutus on maksuton ja se sisältää opetuksen sekä täysihoidon.

Perjantaina 10.8. klo 17.00 – 20.00
Lauantaina 11.8. klo 09.00 – 15.00

Lähde mukaan ja anna arvokasta aikaasi ja kokemustasi nuorten hyväksi.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot 27.7.2018 mennessä Jaakkiman kampukselle p. 044 258 2464 tai www.seurakuntaopisto.fi/kurssit

TERVETULOA!

Yhteistyössä:
Tuu mukaan -hanketta rahoittaa Työ- ja elinkeinoministeriö. Yhteistyökumppaneina Setlementti Louhela ry ja Suomen
Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri.

Tulosta esite

Aika: 10. - 11.8.2018
Koulutuspaikka: Jaakkima (Ruokolahti)
Paikka: Seurakuntaopisto, Jaakkiman kampus
Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella tai sähköpostilla: jaakkimatoimisto@seurakuntaopisto.fi

Ilmoittautuminen päättyy: 27.07.2018 14:00

Jukka-Pekka Itkonen, projektikoordinaattori Tuu mukaan -hanke p. 040 487 5380 tai Helena Markkanen, aluejohtaja Jaakkima, p. 050 400 5084.