Uudistu urallasi

Ajankohtaispäivät emännille sekä keittiö- leirikeskus- ja siivoustyöntekijöille

Ajankohtaiskoulutus 0,5 op
2 lähiopiskelupäivää

Aika: 19.–20.9.2018 Ilkon kurssikeskus, Kangasala
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa työssään uusia raaka-aineita, reseptejä sekä siivoustyön aineita, menetelmiä ja välineitä
sekä ymmärtää työtehtävien ja seurakuntarakenteiden muutoksia ja niiden vaikutusta omaan tehtävään.

Sisältö:

Uudet ruoanvalmistuksen raaka-aineet ja reseptit; Siivoustyön aineiden, välineiden ja menetelmien uutuuksia; ympäristöystävällisyys, kierrätys ja jätehuolto omassa työssä; Seurakuntien muuttuvat rakenteet ja työnkuvien muutokset; Yhteistyön ja vuorovaikutuksen kehittäminen erilaisten toimijoiden kanssa: työtoverit, vapaaehtoiset seurakunnassa.

Kenelle:

Seurakuntien, järjestöjen ja kansanopistojen keittiö-, siivous- ja leirikeskustyöntekijät ja muut kiinnostuneet

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 200 €, muut 240 € + ohjelmaan merkityt ateriat 45 € ja majoitus 2 hh 45 € (sis. ilta- ja aamupalat)

Ilmoittautuminen:

Sähköisellä lomakkeella Wilma-järjestelmän kautta
Mukaan mahtuu 25 ensiksi ilmoittautunutta!

Ilmoittautuminen päättyy: 17.08.2018 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto. Koulutus järjestetään yhteistyössä Agricola-opintokeskuksen kanssa.
Tiedustelut: Tytti Pietilä, tytti.pietila@seurakuntaopisto.fi, p. 0400 874 514