Vaippapöksyt saavat tulla 6.-8.5.2020

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää ja orientoiva tehtävä

Millaista pedagogiikkaa tarvitaan, kun toimitaan pienimpien kerholaisten kanssa? Miten opetuksen, kasvatuksen ja hoidon ulottuvuudet toteutuvat varhaiskasvatuksessa?

Aika: 6.-8.5.2020
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kampus
Tavoitteet:

Osallistuja ymmärtää alle 3-vuotiaiden kasvun, kehityksen ja varhaispedagogiikan keskeisiä kysymyksiä sekä osaa toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta alle 3-vuotiaiden lapsiryhmässä lapsen tarpeet huomioiden.

Sisältö:

Alle 3-vuotiaiden kokonaisvaltaisen kasvun ja oppimisen tukeminen, lapsilähtöisyys varhaiskasvatuksen lähtökohtana, leikki osallisuuden vahvistajana, toimintakulttuurin ja -ympäristön kehittäminen, lapsiryhmän vuorovaikutuksen vahvistaminen, VASU kirkossa

Kenelle:

Lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Ateriat 65 €, majoitus 45 €/yö/2hh sis. aamu- ja iltapalan, 1hh lisämaksu 20 €/yö.

Ilmoittautuminen päättyy: 06.04.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Kaisa Aitlahti, kaisa.aitlahti@seurakuntaopisto.fi, p. 040 703 3356 tai Johanna Heikkinen, johanna.heikkinen@nuorikirkko.fi, p. 050 525 0349