Valmentaudu eläkkeelle 24.–25.3.2021

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena (Teams) molempina päivinä klo 9.00–11.30.

Ajankohtaiskoulutus, 0,25 op

Eläkkeelle siirtyminen on suuri askel. Merkittävää ja laaja-alaista elämänmuutosta tarkastellaan yhdessä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Yhdessä työskennellen löydetään valmiuksia ja voimavaroja kohdata tuleva muutos. Tietopaketti eläkkeelle siirtymisen käytännön kysymyksistä kuuluu koulutuksen sisältöihin.

Koulutuksessa ei koronatilanteesta johtuen ole mukana KEVAn kouluttajaa.
Sen sijaan KEVA järjestää verkossa eläkeinfoja, joihin voit osallistua ilmoittautumalla mukaan.
Lue lisää: https://www.keva.fi/uutiset-ja-artikkelit/osallistu-elakeinfoihimme-kevaalla-verkossa/

Aika: 24.–25.3.2021
Paikka: Verkkokoulutus
Tavoitteet:

Osallistuja hahmottaa eläkkeelle siirtymisen monenlaiset vaikutukset elämässään ja kykenee käsittelemään muutosta hallitusti.

Kenelle:

Sopii kaikille työntekijäryhmille, lähivuosina eläköityvät

Ilmoittautuminen päättyy: 01.03.2021 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus