Valmentaudu eläkkeelle 24.–25.3.2021

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Eläkkeelle siirtyminen on suuri askel. Merkittävää ja laaja-alaista elämänmuutosta tarkastellaan yhdessä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Yhdessä työskennellen löydetään valmiuksia ja voimavaroja kohdata tuleva muutos. Tietopaketti eläkkeelle siirtymisen käytännön kysymyksistä kuuluu koulutuksen sisältöihin. Koulutuksessa on mukana Kevan kouluttaja tuomassa konkreettista tietoa eläkkeelle siirtymisen käytännön asioista.

Aika: 24.–25.3.2021
Paikka: Holiday Club Tampereen Kylpylä, Tampere
Tavoitteet:

Osallistuja hahmottaa eläkkeelle siirtymisen monenlaiset vaikutukset elämässään ja kykenee käsittelemään muutosta hallitusti.

Kenelle:

Sopii kaikille työntekijäryhmille, lähivuosina eläköityvät

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290 €, muut 360 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Holiday Club Tampereen Kylpylästä on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut p. 0300 870 930, hotellimyynti.tampere@holidayclub.fi. Kiintiövaraukset tulee tehdä 19.2.2021 mennessä.

Ilmoittautuminen päättyy: 01.03.2021 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Keva