Vegaaniruokaideoita ravitsemisalan ammattilaisille 20. – 21.8.2020 / Lapua

to 20.8. – pe 21.8.2020 klo 9.00-15.00

Ideoita jokapäiväiseen vegaaniruoanvalmistukseen.

Kurssin sisältö:

  • Teoriaa ja tietoa vegaaniruokavaliosta
  • Vegaanisen ruoan ruokalistasuunnittelua
  • Jamix-ohjelmaan tutustumista
  • Kokkausta vegaaniruokaa tehden ja maistelua

Torstaina teoriaa vegaaniruokavaliosta. Perjantaina teoriaa ja vegaaniruoanvalmistusta.

Kenelle: Ravitsemisalan ammattilaisille.

Osallistumismaksu: 110 €/ hlö

Kouluttaja: Hilkka Luukko, ravitsemusaineiden lehtori

Tiedustelut:
Marianne Vuorela 044 7566020
marianne.vuorela@seurakuntaopisto.fi

Jaana Hiipakka (06) 433 9200
opintotoimisto.lapua@seurakuntaopisto.fi

Aika: 20.8-21.8.2020
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kampus
Ilmoittautuminen päättyy: 06.08.2020 16:00