Viestinnän johtaminen 6.–7.5.2021

Ajankohtaiskoulutus, 0,5 op

Etsitkö koulutusta, jossa on mahdollisuus miettiä oman työyhteisösi viestinnän kokonaisuutta yhdessä asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa?

Millainen on hyvä viestintästrategia? Miten työyhteisö ottaa hallitusti digiloikan, ja miten eri kohderyhmät tavoitetaan heille sopivissa viestimissä? Millainen viestintä kiinnostaa ja tavoittaa? Kuinka kohdentaa vähät resurssit oikein ja kehittää henkilöstön viestintäosaamista?

Tämä koulutus antaa mahdollisuuden miettiä oman työyhteisösi viestinnän kokonaisuutta yhdessä asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa.

Aika: 6.–7.5.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja perehtyy viestinnän johtamisen periaatteisiin ja osaa hyödyntää viestinnän strategisen johtamisen toimintamalleja omassa työssään.

Kenelle:

Johtamis-, esimies- ja viestintätehtävissä toimivat

220 €. Ateriapaketti 22 €, majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 61 €/2 hh tai 81 €/1 hh

Ilmoittautuminen päättyy: 20.04.2021 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus
Tiedustelut: Karoliina Nivari, p. 040 556 1179, karoliina.nivari@kirkkopalvelut.fi

Koulutus sopii kirkkoherroille, toiminnanjohtajille ja viestinnästä vastaaville työntekijöille. Työmenetelminä ovat asiantuntijaluennot, työpajat ja keskustelut ja käytännön harjoitukset. Sisällöissä huomioidaan osallistujien näkökulmat verkkokyselyn ja ennakkotehtävän kautta. Ryhmäkoko on enintään 25 henkeä.