Virsi soi 5.3.2020

Ajankohtaiskoulutus, 0,25 op

Virsiä lauletaan, mutta virsiä voi käyttää seurakuntatyössä myös monilla muilla tavoin. Virsikirjan lisävihkon virret tuovat tuoreutta yhteiseen virsiaarteistoon. Koulutuksessa tutustutaan Virsi soi -aineistoon ja opitaan käyttämään uusia virsiä keskustelun pohjana mm. uskon ja elämänkysymysten ryhmissä, rippikoulussa tai seurakuntailloissa.

Aika: 5.3.2020
Paikka: Kirkon talo, Helsinki
Tavoitteet:

Osallistuja tuntee virsikirjan lisävihkon virsiä ja niiden hengellistä antia sekä osaa hyödyntää niitä seurakuntatyössä.

Kenelle:

Kanttorit, papit, diakonit ja diakonissat, lähetyssihteerit ja kv. ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, varhaiskasvatuksenohjaajat, vapaaehtoistyöntekijät ja pienryhmien ohjaajat, opiskelijat

60 €, lounas omakustanteinen

Ilmoittautuminen päättyy: 07.02.2020 16:00

Järjestäjät: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus ja Kirkkohallitus
Tiedustelut: Marjaana Kanerva, p. 0400 811 897, marjaana.kanerva@seurakuntaopisto.fi

Kouluttajina toimivat Teija Tuukkanen Kirkkohallituksesta, Katarina Engström Raision seurakunnasta ja Marjaana Kanerva Seurakuntaopistolta.

Virsi soi -materiaali: Klikkaa tästä

Kirkon talo, Eteläranta 8, Helsinki