Virsimuskari valloittaa 17.–19.3.2021

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä

Virsimuskari vie eri-ikäiset lapset ja perheet musiikin lumon äärelle. Virsimuskarissa lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään – virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkitaan ja tarkastellaan tilan luomia mahdollisuuksia.

Aika: 17.–19.3.2021
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa käyttää virsiä osana muskaritoimintaa kirkkovuoden huomioiden sekä hyödyntää kirkkotilaa pedagogiseen ja musiikilliseen toimintaan lasten ja perheiden kanssa.

Sisältö:

Virsimuskari on suomalainen muoto tanskalaisesta Babysalmesangista. Virsimuskari johdattelee saman teeman äärelle suomalaisen virsikirjan virsien kautta. Koulutuksessa toimitaan myös kirkkotilassa.

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, muut, papit ja varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Ateriapaketti 35 €, majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 122 €/2 hh tai 152 €/1 hh

Ilmoittautuminen päättyy: 17.02.2021 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Lasten ja nuorten keskus
Tiedustelut: Satu Reinikainen, p. 040 701 9713, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja
Riikka Jäntti, p. 044 513 3232, riikka.jantti@lastenjanuortenkeskus.fi