Virsimuskari valloittaa 12.-14.2.2020

Täydentävä koulutus, 1,5 op
3 lähiopiskelupäivää

Virsimuskari vie eri-ikäiset lapset ja perheet musiikin lumon äärelle. Virsimuskarissa lauletaan, soitetaan, lorutellaan, liikutaan, leikitään – virren kanssa! Virsi ja virsimuskari liikkuu erityisesti kirkkotilassa, jossa tutkimme ja tarkastelemme tilan luomia mahdollisuuksia.

Aika: 12.-14.2.2020
Koulutuspaikka: Järvenpää
Paikka: Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa käyttää virsiä osana muskaritoimintaa huomioiden kirkkovuoden. Hän osaa hyödyntää kirkkotilaa pedagogiseen ja musiikilliseen toimintaan lasten ja perheiden kanssa.

Kenelle:

Kanttorit, lastenohjaajat, varhaiskasvatuksen ohjaajat

240 €. Majoituspaketti (sis. aamu- ja iltapalan) 124 € / 2 hh tai 154 € / 1 hh. Ateriapaketti 63 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 10.01.2020 16:00

Järjestäjät: Kirkkopalvelut/Seurakuntaopisto ja Nuori kirkko ry
Tiedustelut: Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi tai Mari Torri-Tuominen, mari.torri-tuominen@nuorikirkko.fi

Virsimuskari on suomalainen muoto tanskalaisesta Babysalmesangista ja uutuusmateriaali Virsimuskari johdattelee asian äärelle. Asiantuntijoina on kirjan materiaalin tekijöitä. Työskentelemme paljon myös kirkkotilassa.