Ympäristökysymykset ja työhyvinvointi kirkonpalvelutyössä 30.9.-1.10.2020

Ajankohtaiskoulutus 0,5 op

Miten voin omassa työssäni vaikuttaa ympäristöasioihin? Millä tavoin voin vähentää ruokahävikkiä ja saada lajittelun sujuvaksi? Miten hyödynnän satokauden tuotteet ruoanvalmistuksessa? Mitkä tekijät vaikuttavat omaan työhyvinvointiini ja auttavat jaksamaan muutoksissa? Koulutuksessa pureudutaan ajankohtaisiin ympäristöasioihin ja työssä jaksamisen kysymyksiin.

Aika: 30.9.-1.10.2020
Koulutuspaikka: Lapua
Paikka: Seurakuntaopisto, Lapuan kampus
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa työssään ilmastoystävällisen ruoanvalmistuksen, kiinteistönhoidon ja siivouksen käytäntöjä. Osallistuja tunnistaa työhyvinvointiinsa vaikuttavia tekijöitä ja työssä jaksamista tukevia voimavaroja.

Kenelle:

Keittiötoimen työntekijät, kirkonpalvelutyö (suntiot ja vahtimestarit)

200 €. Ateriat 40 € (ei sis. aamu- ja iltapalaa). Majoitus 45 €/yö/hlö, 2hh (sis.aamu- ja iltapalan). Lisämaksu 1 hh 20 €.

Ilmoittautuminen päättyy: 28.08.2020 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus
Tiedustelut: Marjaana Kanerva, p. 0400 811 897, marjaana.kanerva@seurakuntaopisto.fi

Kirkon energia- ja ilmastostrategia Hiilineutraali kirkko: