Ympäristökysymykset ja työhyvinvointi kirkonpalvelutyössä 6.-7.5.2020

Ajankohtaiskoulutus 0,5 op

Miten voin omassa työssäni vaikuttaa ympäristöasioihin? Millä tavoin voin vähentää ruokahävikkiä ja saada lajittelun sujuvaksi? Miten hyödynnän satokauden tuotteet ruoanvalmistuksessa? Mitkä tekijät vaikuttavat omaan työhyvinvointiini ja auttavat jaksamaan muutoksissa? Koulutuksessa pureudutaan ajankohtaisiin ympäristöasioihin ja työssä jaksamisen kysymyksiin.

Koulutus on tarjolla kahtena eri ajankohtana, joista osallistuja voi valita:
6.-7.5.2020 Hotelli IsoValkeinen, Kuopio tai  30.9.-1.10.2020 Seurakuntaopisto, Lapuan kampus

Aika: 6.-7.5.2020
Paikka: Hotelli IsoValkeinen, Kuopio
Tavoitteet:

Osallistuja osaa soveltaa työssään ilmastoystävällisen ruoanvalmistuksen, kiinteistönhoidon ja siivouksen käytäntöjä. Osallistuja tunnistaa työhyvinvointiinsa vaikuttavia tekijöitä ja työssä jaksamista tukevia voimavaroja.

Kenelle:

Keittiötoimen työntekijät, kirkonpalvelutyö (suntiot ja vahtimestarit)

Kirkkopalvelujen jäsenseurakuntien ja -järjestöjen työntekijät 290€, muut 360 €. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksesta osallistuja vastaa itse. Hotelli IsoValkeisesta on varattu huonekiintiö. Huonevaraukset ja tiedustelut 6.4.2020 mennessä: p. 017 539 6100 tai sales2@isovalkeinen.com. Majoitusta varattaessa tulee mainita tunnus: Ympäristökysymykset ja työhyvinvointi kirkonpalvelutyössä.

Ilmoittautuminen päättyy: 06.04.2020 16:00

Järjestäjä: Seurakuntaopisto/Agricola-opintokeskus
Tiedustelut: Margit Peltovirta, p. 0400 874514, margit.peltovirta@seurakuntaopisto.fi

Kirkon energia- ja ilmastostrategia Hiilineutraali kirkko: