Koulutukset

Mikä olisikaan suurempi kysymys peruskoulun jälkeen kuin omalta tuntuvan opiskelupaikan ja tulevan ammatin löytäminen? Jos kaipaat isäaikaa ammatinvalintaan, Valma tai kymppiluokka on hyvä vaihtoehto käyttää välivuosi.

Aikuisena ammattiin? Ikä ei ole este uusien asioiden oppimiseen. Aikuiskoulutuksen lukuisten eri vaihtoehtojen kautta päivität kätevästi osaamistasi, hankit itsellesi puuttuvan tutkinnon tai suuntaat kokonaan uudelle uralle.

Seurakuntaopisto tarjoaa monia mielenkiintoisia koulutusvaihtoehtoja nuorille ja aikuisille. Koulutustarjontamme sisältää ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, ammatillista lisä- ja täydennyskoulusta sekä erilaisia seminaareja, lyhytkursseja, leirejä ja tapahtumia. Täydennyskoulutusta kasvatuksen ja kirkon tehtäviin löydät Agricolasta.